Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

In Parijs Laten Zien Wat We Kunnen

Aanvoerder Quinten Zantinge wil vlammen met Nederlands rolstoelbasketbalteam

'In Parijs laten zien wat we kunnen'

Quinten Zantinge, de aanvoerder van het Nederlands rolstoelbasketbalteam, is vastberaden om met zijn team te schitteren op de Paralympische Spelen in Parijs in 2024. "We willen laten zien wat we kunnen", aldus Zantinge.

Het Nederlandse team heeft zich al gekwalificeerd voor de Paralympische Spelen, maar Zantinge en zijn teamgenoten willen meer dan alleen deelnemen. Ze willen medailles winnen.

Zantinge weet dat de weg naar de top zwaar zal zijn, maar hij is vastbesloten om te slagen. "We hebben een goed team met veel talent", zegt hij. "We trainen hard en we geloven in onszelf."

Het Nederlands rolstoelbasketbalteam is een van de beste ter wereld. Het team won de zilveren medaille op de Paralympische Spelen van 2012 en de bronzen medaille op de Paralympische Spelen van 2016.

Zantinge is een van de belangrijkste spelers van het team. De 28-jarige forward is een uitstekende schutter en een geweldige verdediger.

Zantinge is er trots op om aanvoerder van het team te zijn. "Het is een grote eer voor mij", zegt hij. "Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn teamgenoten en ik wil hen helpen om hun doelen te bereiken."

Het Nederlands rolstoelbasketbalteam bereidt zich momenteel voor op de Paralympische Spelen in Parijs. Het team zal in de komende maanden een aantal oefenwedstrijden spelen.

Zantinge is ervan overtuigd dat het team klaar zal zijn voor de Paralympische Spelen. "We zijn een hecht team en we hebben veel ervaring", zegt hij. "We zijn klaar om te schitteren in Parijs."


Komentar